Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the woocommerce domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/pegahl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
تست اختلال دو قطبی – pegah

پرسشنامه اختلالات خلقی MDQ یک وسیله غربالگری (نه تشخیص) مفید جهت تشخیص طیف اختلالات بایپولار است که در سال 2000 میلادی توسط هرشفیلد و همکاران طراحی و ساخته شد. این پرسشنامه از سه قسمت تشکیل شده است که قسمت اول از 13 سؤال تشکیل شده و بیماران را از نظر علائم و نشانه های مانیا و یا هایپومانیا در طول زندگی غربالگری می کند. قسمت دوم وجود علائم و رفتارهای مانیا یا هایپومانیا را به طور همزمان با تعیین بله / خیر مشخص می کند و بالاخره قسمت سوم سطح ایجاد اختلالات موجود در عملکرد کلی را بررسی می کند.

تست اختلال دو قطبی یا همان بایپولار توسط جعبه ابزار ذهنی گردآوری شده و به صورت آنلاین قابل انجام می باشد. این تست توسط ایوان گلدبرگ روانپزشک و روان داروشناس آمریکایی طراحی شده است و می تواند تا حد زیادی اختلال دو قطبی در افراد را تشخیص دهد. البته برای تشخیص دقیق تر Bipolar disorder باید به یک روانشناس متخصص در این زمینه مراجعه کنید. در حدود يک نفر از هر 100 بزرگسال در طول زندگی خود دچار اين اختلال می شود. معمولا اين اختلالات بعد از سنين نوجوانی اتفاق می‌افتد. در سنين بالاتر از 40 سال اين اختلالات غير معمول است. مردان و زنان به يک اندازه در معرض ابتلا به اين اختلالات قرار دارند. از اختلال دو قطبی با عنوان افسردگی – شیدایی نام برده می‌شد. همان گونه که از نام آن استنباط می‌شود، کسی که دچار اختلال دوقطبی است دچار نوسانات خلقی شدید می باشد. این نوسانات معمولا هفته ها یا ماه ها طول می کشد و با آنچه مردم عادی در زندگی روزمره تجربه می کنند بسیار متفاوت است. خلق افسرده: احساس شدید افسردگی خلق شیدا: احساس شادمانی بسیار و ناامیدی خلق مختلط: به عنوان مثال خلق افسرده همراه با بی قراری و فعالیت بیش از اندازه ناشی از شیدائی افراد مبتلا به این بیماری دچار تغییرات شدید خلق می‌شوند که به صورت معمول در آخر دوره نوجوانی یا اوایل دوره بزرگسالی تظاهر پیدا می‌کند. این تست اختلال دو قطبی به شما کمک می کند تا متوجه شوید آیا نیاز به مشاوره با متخصصین در مورد اختلال دوقطبی دارید یا خیر. افراد مبتلا به این اختلال دچار تغییرات شدید خلق می‌شوند که به صورت معمول در آخر دوره نوجوانی یا اوایل دوره بزرگسالی تظاهر پیدا می‌کند. این تست را با توجه به آنچه شما در تمام عمرتان احساس و رفتار کرده اید پاسخ دهید. دستورالعمل انجام تست اختلال دو قطبی MDQ برای انجام این تست پس از تکمیل اطلاعات خواسته شده، رفتارهای خود را اخیرا تصور کنید و میزان مشابهت هر یک از سوالات و گویه ها را با انتخاب گزینه مورد نظر مشخص کنید. حدالامکان تلاش کنید به همه سوالات پاسخ دهید و هیچ سوالی را بی پاسخ رها نکنید.

مشخصات تست تشخیص دو قطبی

15 سوال
8دقیقه
تفسیر تخصصی
23 هزار تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.